Ontwikkel jouw Zelfleiderschap

Online programma voor Persoonlijke en Professionele Groei.

zelfleiderschap-instituut-online-training-1
Online training zelfleiderschap

Onderzoek en doorbreek patronen

    We begrijpen dat het leven vol uitdagingen zit, zowel op persoonlijk vlak als binnen de werkomgeving. Misschien ervaar je momenteel een gebrek aan motivatie, worstel je met stress en vind je het moeilijk om de juiste balans te vinden tussen ambitie en ontspanning.

    Het kan zijn dat je beperkende overtuigingen hebt die jouw groei en succes in de weg staan, of dat je jezelf afvraagt waarom je steeds in dezelfde patronen blijft hangen.

    Wil je jouw verlangens en doelen verhelderen. En vanuit eigen kracht leiding geven aan jouw leven, zowel persoonlijk als professioneel? Dan is deze online training zeer geschikt voor jou!

Leven en presteren vanuit optimale motivatie & vertrouwen

We begrijpen dat het niet altijd gemakkelijk is om aan de slag te gaan met jouw persoonlijk leiderschap. Vooral wanneer het voelt alsof je vastzit in belemmerende patronen. Maar we weten uit eigen ervaring dat het mogelijk is om te veranderen, om te groeien en om een leven te leiden dat in lijn is met jouw diepste verlangens.


Stel je voor...

  • Je voelt je optimaal gemotiveerd en weet waar je naartoe wilt in het leven.
  • Je presteert op jouw hoogste niveau, zowel in je persoonlijke leven als op je werk.
  • Je voelt je krachtig en vol vertrouwen om uitdagingen aan te gaan.
  • Je hebt de regie over je leven en voelt je in balans, zelfs in tijden van stress.


Wij geloven we dat zelfleiderschap een essentiële sleutel is tot persoonlijke en professionele groei. Ons online programma biedt jou de tools, inzichten en ondersteuning om deze regie (terug) te pakken.

zelfleiderschap online training
€295 incl. btw

Online training: Ontwikkel jouw zelfleiderschap

Geef vanuit eigen kracht leiding aan jouw leven, zowel persoonlijk als professioneel. Deze training wordt aangeboden vanuit het Zelfleiderschap Instituut, in co-creatie met What's Your Story en Business & Zo.

Wie zijn de trainers / coaches

Paula Dillema
Systemisch Coach Paula Dillema

Paula (44) is al meer dan 20 jaar ondernemer en ervaren systemisch (team) coach, NLP Master en Hypnotherapeut. Tevens is ze eigenaresse van het floatcentrum Floaten & Zo in Groningen.


Terugkerende blokkades, gewoonten, emoties en vastlopen in steeds dezelfde situatie, niet voor jezelf durven op te komen, het moeilijk vinden om zichtbaar te worden. Het zijn stuk voor stuk voorbeelden die in de meeste gevallen voortkomen uit je systeem.


Paula nodigt je uit om jezelf recht in de ogen aan te kijken en het ‘echte’ gesprek met jezelf te voeren. Paula werkt het liefst op het niveau waarvan je weet dat je iets te doen hebt, maar waarbij je het moeilijk vindt om daar daadwerkelijk naartoe te gaan. Deze diepere laag brengt je uiteindelijk dichter bij jezelf.

Lotte Gerland Mental Coach
Mental Coach Lotte Gerland de Vries - Lefarth

Lotte is Mental Health Coach. Ze neemt haar achtergrond en mentaliteit als voormalig topsporter en teamplayer graag mee in de trainingen die ze verzorgt. 


Lotte is gespecialiseerd in de richting van sporters die (tijdelijk) moeten stoppen met hun sport. Welk verhaal vertel jij jezelf waardoor je nog volledig je zelfregie pakt? Hoe kan je jouw verhaal herschrijven en in een nieuwe identiteit stappen, zonder je verleden tekort te doen?


Lotte is oud-topsporter en gewend om te bikkelen. Ze kan als geen ander overbrengen hoe jij een mindset kunt ontwikkelen die je verder helpt. De basis voor zelfvertrouwen.